Autoverzekering kosten AEGON

De kosten van de autoverzekering AEGON liggen ongeveer rond de 55 euro per maand. Deze kosten zijn gebaseerd op berekeningen van verschillende mensen. De premie die u zelf bij AEGON betaalt voor de autoverzekering hangt af van uw persoonlijke situatie. AEGON zegt zelf dat de kosten van hun autoverzekering bij 88% van hun klanten minder dan 50 euro per maand bedraagt. Dit zegt echter natuurlijk niet zoveel, want de premie hangt af van uw persoonlijke situatie. Bij AEGON loopt de verzekering vanaf €10,09 per maand. Meer informatie over de AEGON autoverzekering.

Natuurlijk wil u dat u autoverzekering niet teveel gaat kosten. Maar daarentegen wilt u wel een goede dekking en verzekering als u er gebruik van wilt maken. Hoe weet u nu of u aan de AEGON autoverzekering een goede hebt?

AEGON is een verzekeraar die al geruime tijd actief is in de verzekeringenbranche en heeft hierdoor over tijd een goede reputatie kunnen opbouwen. Afhankelijk wat uw wensen zijn kunt u bij AEGON kiezen uit verschillende dekkingen. Deze hebben ieder een eigen kostenplaatje.

In onderstaande overzicht ziet u de drie dekkingen van de AEGON autoverzekering (WA, WA beperkt casco en WA volledig casco).

dekkingen AEGON autoverzekering overzicht
Bron: site AEGON

Bespaar op de kosten van uw autoverzekering en kies voor de AEGON autoverzekering.