Autoverzekering kosten OHRA

OHRA is één van de grote verzekeraars. De organisatie bestaat meer dan 80 jaar en is onderdeel van Delta Lloyd. Deze verzekeraar heeft dus veel ervaring in de branché. Naast autoverzekeringen biedt OHRA ook andere zaken aan, zoals ziektekostenverzekeringen, reisverzekering en nog meer. De gemiddelde kosten voor de OHRA autoverzekering liggen rond de €49,35. Hiermee is OHRA gemiddeld één van de goedkopere autoverzekeraars.

De gemiddelde premie van OHRA is echter niet de premie die u gaat betalen. Het kan natuulijk wel, maar uw premie is hoogstwaarschijnlijk anders. De premie bij OHRA wordt berekend aan de hand van een aantal individuele kenmerken. Bijvoorbeeld is uw woonplaats van belang. Wanneer u woont in Den Haag dan zult u waarschijnlijk meer premie gaan betalen dan wanneer u woont in een dorp.

Wat is mijn premie bij OHRA?

Om de kosten van uw premie te berekenen moet u uw gegevens opgeven in een berekeningstool. U kunt deze tool vinden op de site van OHRA. Als u meer wilt weten over OHRA dan bekijk dan hier meer informatie OHRA autoverzekering.

Wat zijn de voordelen bij OHRA?

Kan je besparen op de kosten bij OHRA? Jazeker dat kan! OHRA heeft één van de beste zogeheten bonus-malus ladder. U kunt bij OHRA een no-claim korting opbouwen tot wel 82%! Stelt u voor 82% korting op uw premie. Zo worden de kosten voor de autoverzekering wel heel laag!

Verder andere voordelen

  • Geen leeftijdsdiscriminatie! Iedereen is welkom bij OHRA
  • Zelf bepalen waarvoor u betaalt/extra dekkingen nemen
  • Alles online regelen
  • Dagelijks opzegbaar

Naast deze unieke voordelen heeft OHRA nog veel meer voordelen waarmee u voordelig uit bent! Nog meer informatie over de kosten van OHRA autoverzekering?