Autoverzekering kosten HEMA

HEMA Autoverzekering

Als je op zoek bent naar een autoverzekering die weinig kosten behelst, dan ben je bij Hema op het goede adres. De autoverzekering van Hema heeft vele voordelen. Met deze verzekering profiteer je van scherpe premies en een goede dekking. De verzekering is gemakkelijk online te regelen. Van afsluiten tot opzeggen alles is online te regelen.

Verschillende dekkingen

Welke dekkingen kosten nu het meest? Er is keuze uit drie dekkingen: WA, WA+ beperkt casco en WA+ volledig casco (all-risk). De goedkoopste is de WA dekking. Met deze dekking maak je de minste kosten, maar heb je ook de minimaalste dekking! Zo heeft de Hema autoverzekering voor iedereen wat wils.

WA verzekering Hema

Met deze verzekering ben je alleen gedekt voor schade veroorzaakt bij anderen. Deze dekking heeft de laagste kosten van Hema autoverzekering.

WA+ beperkt casco

Deze verzekering dekt schade veroorzaakt bij anderen, schade aan eigen auto door diefstal, ruitbreuk, storm of botsing met dieren en de dekking heeft een uitgereide hulpverlening bij een ongeval in binnen- en buitenland.

WA+ volledig casco (allrisk)

Deze dekking bevat alle voorgenoemde dekkingen (van WA en WA+) maar vergoed ook schade aan de eigen auto door eigen schuld. Dit is de duurste dekking, maar ook de meest uitgebreide.

Voordelen

De voordelen van een autoverzekering bij Hema zijn opgesomd als volgt:

  1. Lage kosten voor de premie
  2. Duidelijke en begrijpbare voorwaarden
  3. Alles te regelen online
  4. Elke dag op te zeggen! Bij HEMA regelt u alles via de website. De taal is gemakkelijk te begrijpen, ook als u niets van autoverzekeringen weet.

HEMA

Hema is onderdeel van Lion Capital. Hema is telefonisch bereikbaar voor schademeldingen. Verder wordt alles online geregeld.

Vergelijken van de Hema Autoverzekering

Natuurlijk is het mogelijk om de autoverzekering van Hema te vergelijken met die van andere aanbieders. Hiervoor moet je even naar de autoverzekering vergelijker gaan en kan je gemakkelijk de kosten ten opzichte van andere verzekeraars beoordelen.